четвер, 18 червня 2015 р.
Готуємо булочки Сінабон: рецепт з фото
Історія створення Cinnabon Найвпливовіше ділове видання Expansion Magazine (Мексика) вважає, що Сіннабон- непросто булочка скоріцей. Редакція включила еевспісок 50удовольствій життя. Що тому провиною? Гаряче ароматне тісто, карамельний соус, горіхи пекан? Швидше за все, ито, і інше, ітретье! Рецепт булочок Сінабон скоріцей тримається встрожайшем секреті, Анад еесозданіем працювали кращі технологи. Це було багато років тому вАмеріке вштате Вашингтон під егідою Рітчі Комена иего сина Грега. Творці суверенністю стверджують, що Їм вдалося придумати справжній кулінарний шедевр. Секрет вкуса- взапатентованной рецептурою. По-перше, тісто ізпшеніци зверхньо вмістом клейковини. По-друге, кориця Макара, вирощена вІндонезіі нависоте п'ять тисяч метрів над рівнем моря. По-третє, суворі стандарти виробництва. Рол, який скручує майстер, Азат поріже набулочкі, повинен мати небільше п'яти витків. Візитна картка компанії- класичний Сінабон сослівочним сиром ікоріцей. Кожен продукт Cinnabon випікається наглаз відвідувачів іподается гарячим прямо іздуховкі. На перший погляд стільки нюансів, що хочеться поставити запитання як приготувати булочки Сінабон вдомашніх умовах. Получітсялі такий смак без спеціальної кориці? Нам вдалося розкрити карти, читайте далі наші рецепти булочок Сінабон! Булочки Сінабон скоріцей: класичний рецепт Цей рол зробив пекарню знаменитої іпрославіл еенавесь світ. Сінабон- це слово об'єднує всобі cinnamon, що впереводе санглійского значить «кориця», аbun- булочка. Рецепт нехлопотний, однак, варто його дотримуватися якомога щільніше, інакше увас вийдуть звичайні «бабусині плюшки». Американці використовують борошно ізпшеніци зверхньо вмістом клейковини. Ноесли винеуверени вклейкості своєї муки, можна зробити клейковину самі. Додавати ееілі немає, вирішити можна тільки досвідченим шляхом. Процес приготування клейковини дуже простий. Помістіть одну столову ложку борошна (звеликою гіркою) вміску кдвум столових ложок води. Замісити крутий грудочку тесту. Промийте отримані тісто під струменем холодної води. Повинна вийти неоднорідна «ганчірочка» - це іє клейковина. Додайте еетесто перед борошном. Приготування тіста Для тіста вам знадобляться: борошно-600-700г (4-5стакана); молоко- 200мл (4 / 5стакана); яйця- 2шт .; цукор-100г (1 / 2стакана); масло вершкове 70-80г (5ст. л.); дрожжі- 50г свіжих (або 11г сухих); соль- 1ч. л. Процес приготування тіста Вчашке змішуємо тепле молоко сложечкой цукру ідобавляем дріжджі. Виходить опара. Чекаємо 10-15хвилин, поки вона неподнімется. Вбольшой мисці збиваємо яйця кімнатної температури складу цукром, потім додаємо м'яке масло Исоль, перемішуємо. Коли опара підійде (збільшиться) виливаємо еевяічно-масляну суміш, клейковину, перемішуємо ідобавляем просіяне борошно. Муки може піти менше або більше, тому еестоіт насипати поступово, щоб тісто неполучілось сильно крутим. Ретельно вимішуємо тісто. Головне, щоб воно непріліпало Крук. Потім згортаємо тісто ВКОМ інакриваем харчовою плівкою (рушником). Закриваємо вікна, двері, щоб уникнути протягів. Залишаємо втеплих місці наодин годину. Можна взяти таз більшого розміру Инал туди теплої води, Азат поставити ємність стестом. Тісто має збільшитися приблизно вдва рази. Наетом піде приблизно одну годину. Щоб булочки вийшли більш пишні, доведеться почекати дві години, за ці час слід обмять тісто 2-3раза. Поки піднімається тісто займемося начинкою. Приготування начинки Інгредієнти для начинки: масло вершкове 50г (3,5 ст. Л.); цукор корічневий- 200г (1стакан); коріца- 20г (3ст.л.) Процес приготування начинки скоріцей Растапливаем масло наплив або вмікроволновке (5-10сек). Коричневий цукор ікоріцу з'єднуємо іперемешіваем смаслом. Начинка готова! Приготування крему Інгредієнти для крему: сир вершковий (наприклад, Маскарпоне, Філадельфія, Альметте) - 50-60г (3-4 ст. Л.); цукрова пудра- 100г (4 / 5стакана); масло вершкове мягкое- 40г (2-3ст.л.), ванілін. Процес приготування вершкового крему Змішуємо вершковий сир смягкім маслом дооднородной консистенції. Потім кполучівшейся маси додаємо цукрову пудру іванілін. Якщо увас накухне прохолодно, тослівочная глазур може вийти сильно густий, що ускладнить рівномірний розподіл набулочкі. Тому щоб крем став більш піддатливий, нехай постоїть трохи поруч Спліт, тепло духовки не дозволяючи йому застигнути. Технологія формування булочок Коли час вийшов, ітесто піднялося, виймаємо його ізчашкі. Стіл трохи посипаємо борошном івимешіваем тісто настоль. Якщо воно сильно липне Крук, додайте ще невелику кількість борошна. Замішуємо тісто приблизно 1-2мінути. Як тільки воно перестане прилипати, звертаємо його вшар, накриваємо рушником ідаем відпочити ще хвилин 5. Тепер коли тісто повністю підготовлено для ліплення сіннабончіков, беремо качалку іраскативаем тонкий пласт товщиною близько 5мм іразмером 12? 16 дюймів (30? 40сантіметров). Рівномірно розподіляємо начинку ізмасла, цукру ікоріци. Залиште порожнім три сантиметри відкрити, щоб згорнутий рулет добре склеївся взамок. Щільно звертаємо тісто врулет, щоб оннеразвалілся. Чим тугіше увас це вийде, тим більше ваші булочки будуть походити наорігінал інеразвалятся вчасно випічки. Нонепереусердствуйте, не забувайте, що для правильного Сінабона витків повинно вийти небільше пяті.Разрезаем вийшов рулет на частини товщиною водін дюйм (2,54 см). Увас повинно вийти 12частей. Ніж необхідно використовувати дуже гострий, щоб недеформованому булочки, інакше вони можуть розсипатися. Якщо такого немає вхозяйстве, можна використовувати тонку нитку білого кольору. Для цього оберніть рулет ниткою втом місці, де хочете зробити розріз ідвіженіем, ніби зав`язуєте вузол, потягніть заоба кінця ніткі.Теперь рясно змащуємо маслом форму для випічки, бажано зверхньо бортами. Якщо покриття антипригарне, можна обійтися без пергаментного паперу. Викладаємо тістечка так, щоб відстань між ними була 3-4сантіметра. Це потрібно для того, щоб імхватіло місця, коли вони почнуть збільшуватися врозмірі. Якщо відстань буде сильно велика, тобулочкі небудут походити наамеріканскій шедевр. Накриваємо форму харчовою плівкою або рушником іждем 15хвилин, поки вони піднімуться ще трохи. Якщо винікуда неторопясь, томожно почекати ічасок, все це робиться для пишноти івоздушності. Розігріваємо духовку до180градусов. Випікаємо булочки втеченіе от18до25мінут, сучетом особливостей вашої духовки. Готовність випічки можна перевірити з допомогою дерев'яної шпажки (сірники, зубочистки). Проткніть виріб. Якщо випічка готова, тошпажка буде чиста, тісто неповинно прилипати кней. Як тільки закипить начинка ібулкі підрум'яняться, чекаємо пару хвилин ідостаем іхіздуховкі, головне непересушіть. Якщо увас хлібопічка, випікаємо сучетом ееособенностей. Невинімая булок ізформи, наносимо наних глазур задопомогою пензлика. Якщо дати булочкам трохи охолонути, тоглазурь нерастает інесільно растекется. Щоб випічка виглядала вишукано, зачекайте 5хвилин ітолько після цього наносите глазурь.Булочкі Сінабон: рецепт сшоколадом Якщо вас цікавить, як зробити Шокобон іМінішокобон, винаправільном шляху. Далі виузнаете, як іхпріготовіть Ічем вони відрізняються отклассіческого Сінабона. Відмінність отфірменной булки полягає віспользованіі шоколадної начинки іглазурі сшоколадом, яка покривається поверх вершкового крему. Ці ласощі для справжніх гурманів іценітелей шоколаду має подвійну глазур: вершкову ссиром ішоколадную. Тісто іслівочний крем готуються також, як івклассіческом Сінабоне скоріцей. Приготування шоколадної начинки Інгредієнти: цукор-4ст.л., какао- 2ст.л., масло вершкове 50г (3,5ст.л.) Процес приготування Какао змішуємо ссахаром. Додаємо вполученную суміш м'яке масло ірастіраем. Приготування шоколадної глазурі: 3варіанта Варіант №1Інгредіенти: плитка гіркого шоколада- 100г, молоко- 50мл (3ст.л.) Процес приготування Наливаємо вкастрюлю столстим дном молоко іподогреваем. Розламуємо шоколадку надолькі ідобавляем еекгорячему молоку. Помішуємо доповнено розчинення. Варіант №2Інгредіенти: шоколад- 100г, вершкове масло 50г (3,5ст.л.), Слівкі10% жірності- 100мл (6ст.л.) Процес приготування Шоколад розламуємо надолькі іпомещалі вкастрюлю столстим дном. Додаємо вершкове масло іставім намедленний вогонь. Постійно помішуючи дополученний однорідної консистенції, потім знімаємо зігніть. Чекаємо поки маса трохи охолоне, іпоступово вливаємо вершки. Ретельно вимішуємо. Глазур готова! Варіант №3Інгредіенти: молоко- 110мл (1 / 2стакана), масло вершкове 50г (3,5ст.л.), Цукор-100г (1 / 2стакана), какао- 30г (4ст.л.) Процес приготування Вкастрюле змішуємо цукор ікакао . Розтираємо вийшла суміш смягкім маслом ідобавляем молоко. Варимо 15-20 хвилин насреднем вогні поки незагустеет. Виможете використовувати будь-який варіант глазурі взависимости отімеющіхся будинку продуктів, нонаіболее близьким корігіналу є варіант №3. Булочки сінабон: рецепт карамельного Пекабона Як приготувати булочки Сінабон сорехамі ікарамелью? Це ненабагато складніше вищезазначених рецептів. Посути, це таж класична булочка тільки «прокачаний» карамеллю іподжареннимі горіхами пекан. Якщо квипечке виготовітесь завчасно, постарайтеся знайти цей заморський горіх. Якщо його немає вваш супермаркеті, пошукайте схід на базарі або замовте через інтернет. Нуаеслі спонтанно, томожно обійтися волоським горіхом, так як вінє найближчим родичем горіха пекан, який завоював своє місце вСінабоне завдяки своїй ніжності, м'якості і відсутність гіркуватості, ніж неможуть похвалитися «грецький брат». Вкарамельном Пекабоне використовується два види карамелі. Еенаносят поверх вершково-сирною глазурі. Щоб спростити собі роботу придбайте вмагазіне вже готовий карамельний топінг. Онпослужіт карамеллю номер один. Автором вид карамелі отримаємо шляхом змішування сирно-вершковою глазурі стоппінг. Технологія створення Пекабона Виймаємо іздуховкі класичну булочку скоріцей. Відкладаємо третину вершково-сирної маси, призначеної для цієї партії булочок, ісмешіваем еепополам скарамельним топпінгом. Коли булочки трохи охолонуть, наносимо вершково-сирну глазур. Зверху поливаємо сумішшю ізглазурі ікарамелі. Робимо завершальні візерунки карамельним топінгом. Іфінальний штрих посипаємо тістечко злегка обсмаженою горіхом пекан. Так як для глазурі миіспользуем швидкопсувні продукти, такі як вершкове масло, сир інеподвергаем його термічній обробці, майте на увазі, що випічку неследует довго зберігати при кімнатній температурі, покладіть краще вхолодильник. Або наносите крем набулочкі безпосередньо перед чаюванням. Сирно-вершковий крем прекрасно зберігається втечении 36часов при температурі 4-8 ° C (наніжней полиці холодильника). Якщо виуверенни, що відразу неосіліте всю кількість, можна після того, як випічка охолоне, покласти еевморозілку (небільше ніж намесяц). Мипостаралісь особливо докладно розповісти, як приготувати булочки Сінабон, арецепт Сфота допоможе порівнювати свої кроки сдействіямі нашого шеф-кухаря. Негонітесь відразу затремя зайцамі- Неберу приготувати відразу всі види булочок. Спробуйте почати склассіческого Сінабона ітолько якщо визапаслісь карамельним топінгом, можна паралельно зробити Пекабон. Коли винабьете руку навіть справжні шанувальники Сіннабона несмогут відрізнити булочки оторігінала. Нуаеслі Кваша старанням докласти ще любов ідоброту, тодомочадци вимагатимуть ці ласощі регулярно, Адрузен потягнуться вгості натовпами набесподобний аромат свіжої випічки. Смачного!
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар